Начало / ИНТЕРЕСНО / Рисунката – пълен запис!

Рисунката – пълен запис!

Пълния запис на Рисунката 2015!

На 11.11.2015г. нашия празник „Рисунката“ възкръсна:) Около триста деца се включиха и рисуваха с пастели, моливи, водни бои и флумастри с марката Jolly – любезно предоставени от фирма М&BM ООД – представител на марката за България. Наш гост бе и регионалния мениджър на австрийската фирма Brevillier Urban & Sachs производител на продуктите, г-жа Река Ковач.

Благодарим на колектива на Читалището за перфектната организация и пълната подкрепа за провеждане на това мероприятие. Въпреки че бройката на участниците надмина нашите очаквания всяко дете получи материали за рисуване и място където да изявят своя талант.
Успяхме да си стиснем ръцете и с много от тези, които преди петнадесет години ни подкрепиха в това ни начинание – учители и преподаватели от нашите училища.

Ами това е:) Рисувахме, общувахме и сами създадохме своя празник. Дори в малкия ни град можем да създаваме история, когато сърцата ни са отворени един към друг и когато всички се раздаваме за нашите деца:)

Благодарим на всички, директори на училища, преподаватели, читалищни дейци, родители, администрация, служители на трите фирми, ученици, фотографи, баби, дядовци……….., които напълно ЗАЛУДО, отделиха от своето време, умения и възможности за да се случи нашия празник!

http://www.novini.bg/…/316584-%D1%8F%D0%B4%D0%BB%D0%B8%D0%B…

http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/1209434

http://m.novanews.novatv.bg/mynews/view/2015/11/12/26638

http://www.parvomai.net/…/…/Nad-300-deca-risuvaha-v-Parvomay

https://www.youtube.com/watch?v=k6eIrsWYUG0

Виж също

Вземете се в ръце скъпи съграждани……

Вземете се в ръце скъпи съграждани, повярвайте в себе си и в добрите идеи и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *