Начало / ТЕХНОЛОГИИ / Телефони / Новото приложение Home в iOS 10

Новото приложение Home в iOS 10

Новото приложение Home в iOS 10

 

Световната конференция на разработчиците WWDC 2016 приключи преди десет дни, и чрез предоставенота от разработчиците бета версия на 10-тата актуализация на iOS, ще ви покажем едно любопитно видео, което разкрива възможностите на новото приложение “Home”.

Новото приложение Home, което ще ви позволи да управлявате всички свързани HomeKit аксесоари през вашето iOS устройство, като iPhone и iPad, както и през Apple Watch.

Новите видео кадри, които демонстрират възможностите на приложението, са предоставени от MacRumors, а с тях може да се запознаете тук:

 

От кадрите се вижда, че приложението е  един много бърз, лесен и удобен начин за управление на всички свързани HomeKit устройства. В тестовата версия на iOS 10 приложението не функционира с абсолютно всички устройства, но това със сигурност ще бъде поправено във официалната версия на мобилната операционна система, която ще бъде пусната през септември.

Веднага, щом отворите приложението, началната страница ще ви предложи списък с предварително зададени теми, като всяка от тях може да бъде приложена само с едно докосване.

Разбира се, присъства и още един списък, в който са изброени всички свързани HomeKit устройства.

За индивидуално управление просто трябва да докоснете върху желан аксесоар и веднага ще се отвори прозорец с възможните за него настройки.

Новото приложение Home ще бъде пуснато официално през месец септември, като част от iOS 10, а благодарение на него ще имате възможност да свържете и управлявате неограничен брой HomeKit устройства като климатици, радиатори, камери, домофонни системи и осветление, по един отдалечен и изключително лесен начин.

 

Докладите и предположенията, свързани с очакваното 7-мо поколение iPhone са многобройни, след проведената Световна конференция на разработчиците WWDC 2016.

Според всички доклади, очакваното 7-мо поколение iPhone няма да се различава значително от iPhone 6 и iPhone 6s, поне от гледна точка на размери и дизайн. По-голямата част от промените ще са свързани с наличието на двойна камера при вариант Plus, премахването на 3.5 мм аудио жак, наличието на допълнителни говорители за възпроизвеждане на стерео звук, появата на Smart connector, подобен на този при iPad Pro и много други фини промени, които биха направили устройството още по-атрактивно.

016fa49507d150571eb2356169f8ad28

В очакване!

 

Източник: macrumors

Виж също

Вземете се в ръце скъпи съграждани……

Вземете се в ръце скъпи съграждани, повярвайте в себе си и в добрите идеи и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *