iPhone 7

Apple официално показа iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Новият iPhone разполага с дизайн, който е много подобен на миналогодишните iPhone 6S, със заоблени алуминиеви корпуси. Но това, което е изцяло ново е водоустойчивостта на телефона, което означава, че може да мокрите новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus без да се притеснявате. Също така нова е системата с двойна камера, стерео говорители, и по-тъмен черен цвят на корпуса. И, както се очакваше, iPhone 7 не разполага с жак за слушалки, правейки безброй 3.5мм слушалки безполезни.

apple-iphone-watch-20160907-4975-0

Новият цвят се нарича jet black и е много по-тъмен от space black  на минали години. Освен новия цвят iPhone 7 може да се закупи в стандартен черен модел, заедно с gold, silver и rose gold.

dsc_1217-verge-0

Apple е с нов дизайн на Home button за iPhone 7, което го прави чувствителен като тракпада (Force Touch), използван през последните модели  на MacBook. Това ще замени механичното кликане на бутона със софтуерно+мотор за вибрация което ще наподобява клик. Това ще помогне за водоустойчивостта на телефона.

dsc_1129-verge-0

Камерата в iPhone 7 е повишена с оптична стабилизация на изображението и по-светъл F / 1.8 обектив, който позволява на 50% повече светлина, отколкото F / 2.2 обектив на iPhone 6S. Apple твърди че новия 12-мегапикселов сензор, който има същата резолюция като миналогодишния телефон, е 60% по-бърз и 30% по-ефективен. Предната камера на iPhone 7 вече е 7 мегапиксела с автоматична стабилизация на изображението за по-добри селфита и видео запис.

Но истинските подобрения в камерата са двойната оптична система за iPhone 7 Plus “. Компанията твърди, че новата двойна камера дава възможност за истинскo 2х оптично увеличение без загуба на качество на изображението.

iphone7plus-0

Новите телефони са с обновени дисплеи, които са 25% по-ярки, с по-широка цветова гама за по-добро възпроизвеждане на цветовете и подобрено управление на цветовете. И двете включват чувствителен на натиск дисплея 3D Touch, който дебютира с линията 6S.

iPhone 7 не разполага със стандартен жак 3.5мм. На негово място е втори говорител, давайки на телефона стерео звук. За слушалките ще бъде ползван Lightning connector, през който се зарежда телефона.

apple-iphone-watch-20160907-5185-0

apple-iphone-watch-20160907-5327-0

iPhone 7 също така идва с нов A10 Fusion процесор, който е с  40% по-бърз от миналата година . Той е свързан с нов графичен чип, който е 50% по-бързо, отколкото това, което е в A9(2015). Apple също така твърди, че новите телефони са с “най-дълъг живот на батерията на iPhone”.

източник: theverge.com

Виж също

Крайно класиране – Моят клас 2017

  Крайно класиране – Моят клас 2017 Първо място Ние сме 9А! – 918 “лайка” Всички …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *