Начало / Uncategorized / Моят клас – 2017

Моят клас – 2017

Продължаваме с нашата традиция да отличим, снимката с най- много харесвания в нашия конкурс на класа, събрал смелост да участва и да активизира “лайкове” за своята снимка.

Това не само сплотява младежите, но и радва нас възрастните, с това че и след нас ще ни има! И колкото и да става по- малко нашето градче и колкото подобно на държавата , голяма част от младите и уверените в себе си да напускат нашата общност, все пак духа ни остава в нашите деца, те създават своите приятелства и своите класове и полагат основите на своето бъдеще – тук в нашето малко градче и тук с нашите учители, с нашите работници, с нашите търговци, с нашите ресторантьори, с нашите спортисти, полицаи, пожарникари, горски. Тук с нашите роми, с нашите фашисти, с нашите комунисти и с нашите луди, депресирани, гениални, странни съграждани. Та мислим си, че освен да ги гълчим ( което и трябва да правим), хубаво е да им даваме и пример и възможност да растат със самочувствие и уверени в себе си и във своите възможности.

А ние , ние като се съберем след двадесет или тридесет години от завършването на образованието – ще си спомняме годините във клас и ще се сърдим на себе си, че сме пропиляли част от тези безгрижни години !

Затова не спирайте да им напомняте на МАЛКИТЕ:)!

Ето и регламента:
До края на октомври изпратете снимка на класа ви на лично съобщение на страницата Офисите – всичко за Вас и Вашия бизнес – изпратете ни и кратко описание на Вашия клас и мото на класа за да се рекламирате по- добре. Спечелилият клас ще е събралия най- много „лайкове“ в периода 20.10.2017-11.11.2017г. в създадения албум за тази цел. Желаем успех на всички!

С изключителната подкрепа на набор 68!

Виж също

Вземете се в ръце скъпи съграждани……

Вземете се в ръце скъпи съграждани, повярвайте в себе си и в добрите идеи и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *