Начало / ИНТЕРЕСНО / Дарете за Валентина

Дарете за Валентина

От днес 03.11.2017г. започна кампания за набиране на средства за нашето момиче от с. Караджалово –  Валентина. Във обектите ни  има поставени кутии за дарения, освен да дарите от ваше име, всеки пазарувал на стойност 10 лева, ще получи едно левче от нас за да пусне в кутията.

Нека това е символ на това , че герба нашата нация е лъва. Освен сила, власт и красота, това са единствените котки, които живеят групово – така както трябва да съществуваме и ние – ХОРА!

Всъщност левчетата вече тръгнаха към кутията и лицата на хората без значение на етнос и религия са одухотворени, защото когато даряваш и то без име, а за кауза това те прави ЧОВЕК!

Та хора, не обвинявайте никого, че не работи, краде или лъже, не обвинявайте никого че е мързелив или неблагодарен. Просто направете условия около вас тези хора да станат по- добри!

Първите ни дарители бяха такива хора, които ние обвиняваме че “тежат” на обществото ни, които с нашето левче пуснаха и пет лева за дете, което не познават! Така че не обвинявайте , а правете и приучавайте към добро

Мисля че на днешното общество не са му нужни “ИНДУЛГЕНЦИИ”, просто всеки може да направи по- нещо добро и от сърце за да спаси ДУШАТА си, защото всъщност доброто направено от вас е заради самите вас.

http://www.parvomai.net/news/439580/Valentina-Toneva-ot-Karadzhalovo-se-nuzhdae-ot-pomosthta-ni

Виж също

Вземете се в ръце скъпи съграждани……

Вземете се в ръце скъпи съграждани, повярвайте в себе си и в добрите идеи и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *